Dags att nominera Årets byggnadsvårdare

15 01 2012

Byggnadsvårdsföreningen vill nu ha förslag på vem som ska få utmärkelsen Årets byggnadsvårdare 2012. Utmärkelsen ges till någon eller några som har gjort insatser inom byggnadsvården. Pristagare utses i två kategorier: hantverk & restaurering och information & kunskapsspridning. Lämna ditt förslag med motivering via formuläret på föreningens webbsida.

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

18 01 2012
Linda Fridh

Förslag på årets byggnadsvårdare 2012: Matilda Pyk och hennes ekologiska pensionat Tid och Rum i Östra Hoby på Österlen. För att hon spadtag för spadtag grävt ut rum efter rum och byggt upp nya rum med gamla goda metoder och längs vägen delat med sig av sina tips och råd om alltifrån från lercleaning till hampaisolering. För hennes goda ekologiska resefrukostar som tar besökarna med på kulinariska vandringar i soluppgången runt om i världen. För hennes brinnande engagemang för människor och miljö, just här och just nu.

19 01 2012
Nettan

Hej Linda,
Tack för kommentar med ditt förslag på Årets byggnadsvårdare! Glöm inte att anmäla det till Byggnadsvårdsföreningen via länken i inlägget.
%d bloggare gillar detta: