Första advent – julklappstips till byggnadsvårdare

27 11 2011

Det är första advent i dag och det börjar bli dags att tänka på julklappar. Här kommer några tips på julklappar till den som är intresserad av byggnadsvård.

Medlemskap i Svenska byggnadsvårdsföreningen

Ge bort medlemskap i Svenska byggnadsvårdsföreningen och en prenumeration på Byggnadskultur. Svenska byggnadsvårdsföreningen är ”En oberoende ideell organisation som sprider och förmedlar kunskap om byggnadsvård, om hur man bygger, bevarar och renoverar för att skapa bestående värden.”

Medlemskap i hembygdsförening

Köp ett medlemskap i en hembygdsförening där du bor, där du har dina rötter eller i en trakt som du är särskilt intresserad av. Hitta din förening på Sveriges hembygdsförbunds webbplats. Hembygdsföreningarna bedriver en hel del byggnadsvårdsarbete.

Årskort på Skansen

Årskort på Skansen i Stockholm. Kortet ger fri entré i 12 månader från inköpsdatum och lite rabatt i Skansenbutiken och på Skansens caféer och restauranger.

Kulturarvskortet

Kulturarvskortet för 2011, som gäller till och med maj 2012, eller Kulturarvskortet för 2012, som gäller till och med maj 2013 (kommer i slutet av november). Kulturarvskortet ger rabatt på många museer runt om i landet.

Fler tips kommer om en vecka…

Annonser

Åtgärder

Information

One response

1 12 2011
Tore

Jag köpte årskort till Skansen förra året och går ofta och gärna med mina barnbarn, rekommenderas! 🙂
%d bloggare gillar detta: