Radiotips om hus och byggnadsvård

28 02 2010

Idag söndag kl. 16.03 sänder Sveriges radio programmet Ring Kulturradion husspecial, i repris från fredag kväll. Expertpanel svarar på lyssnarfrågor om hus. Medverkar gör Dan Hallemar, arkitekturskribent, Göran Gudmundsson, byggnadsvårdsexpert, och Mats Arvidsson och Elin Claeson från radions egen kulturredaktion. Programledare: Karsten Thurfjell.

Programmet börjar med en diskussion om Stockholms fulaste hus apropå en enkät som lokaltidningar i Stockholm har gjort. Lyssnarfrågorna handlade om vilket vi i dagens arkitektur kommer att tycka om i framtiden, om spektakelarkitektur i Dubai, om ursprungsskick på hus – att bevara eller göra om, att bygga in nya funktioner i gamla hus, och mycket mer.

Lyssna på reprisen eller lyssna i efterhand i programmets sändningsarkiv på webben.

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

28 07 2010
Josefin Johansson

Hej.
Kan du hjälpa mig?
Jag skulle vilja ha information om Ätrasalen i vessigebro.Vilket år byggnaden är byggd, finns det några gamla fotografier mm. Om ni inte kan hjälpa mig så kanske ni vet någon annan som kan.
Mvh Josefin

28 07 2010
Nettan

Hej Josefin,

Tack för din fråga. Du kan väl börja med att kontakta Vessigebro bygdegårdsförening som driver Ätrasalen? Se http://www.vessigebro.nu under Lokal service / Ätragården
%d bloggare gillar detta: