Byggnadsvårdsbutiker

28 08 2007

Antalet byggnadsvårdsbutiker ökar och det har blivit lättare att få tag på reservdelar, original eller nytillverkade, till gamla hus. Många av dem finns även som webbshop, men roligast är förstås att gå runt och titta själv bland alla produkter. Alltid hittar du något som du inte ens visste att du behövde!

Här följer en lista med ett urval butiker som säljer byggnadsvårdsmaterial:

Fler byggnadsvårdsbutiker och tillverkare av byggnadsvårdsprodukter som till exempel linolja, färg, smide och tegel hittar du via Gula sidorna, Eniro eller någon länkförteckning som Byggnadsvårdstorgets företagsregister.

Uppdaterad 120218


Åtgärder

Information

2 responses

17 02 2010
Staffan Claesson

Gamla tiders hantverkskunnande och material hade egenskaper och kvalitéer, överlägsna dagens. Vår affärsidé är att fylla behovet av traditionsenliga underhållsmaterial för att vårda och bevara både hus och skepp.
Claessons Trätjära AB är ledande leverantör i Norden inom byggnadsvård och traditionellt skeppsbyggeri sedan mer än 30 år. Vårt sortiment har under hela tiden utvecklats i takt med våra kunders behov av kulturhistoriskt och miljömässigt goda produkter.

3 07 2012
Anna-Karin

Vill lägga till ytterligare en byggnadsvårdare som specialiserat sig på fönsterhantverket, http://www.uppsalafonsterhantverk.se. På hemsidan finns många bilder och inspiration. De har även en butik.
%d bloggare gillar detta: